Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset - Lähetämme paketin yleensä samana päivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 14!

Haluatko aloittaa oluen valmistuksen kotona?

Panimokauppa.fi-sivustolta löydät parhaan valikoiman kotipanimolaitteita ja ainesosia oluen valmistukseen.

Kotona valmistaminen ei ole vaikeaa, ja me autamme mielellämme pääsemään alkuun antamalla ohjeita ja vinkkejä, kuinka tulla hyväksi kotipanimoksi. Se on helpompaa kuin luulet!

Panimokauppa.fi on kotipanimoiden paratiisi.

Oman oluen tai viinin valmistaminen on erittäin miellyttävä harrastus, joka on myös helppoa. Sen lisäksi, että keittäminen on hauskaa, voit säästää rahaa valmistamalla omaa olutta tai viiniä kotona, ja se on myös hyvää.

Teemme keittämisen kotona helpoksi.

Olemme itse kokeilleet myymiämme tuotteita ja tiedämme, että ne ovat laadukkaita. Viinin ja oluen valmistaminen ei ole niin vaikeaa kuin monet luulevat, joten käytä aloitusopasta oluen tai viinin valmistukseen ja pääset nopeasti alkuun.

Kuinka paljon kotona valmistettujen juomien tekeminen maksaa?

Saimme usein kysymyksiä siitä, onko kotona valmistaminen kannattavaa. Vanhat viinierät, jotka valmistuivat kolmessa viikossa, olivat usein huonolaatuisia ja maistuivat hiivalta. Myymämme uudet modernit viinisarjat ovat kuitenkin erinomaisia. Ne maistuvat hyvältä ja niiden valmistaminen on vaivatonta.

Voisi melkein sanoa, että lopputuotteen laatu riippuu kärsivällisyydestäsi. Jos sinulla on aikaa antaa viinin kypsyä varastoinnin läpi, lopputulos on huomattavasti parempi. Tämä ei tarkoita, että viini olisi huono, jos sen juo heti valmistumisen jälkeen, mutta se on selvästi parempi, jos sen antaa kypsyä kuukauden ajan.

Kustannukset vaihtelevat valitun juoman ja käytetyn varustuksen mukaan, mutta kotona valmistettujen juomien hinta on yleensä halvempaa kuin kaupan valmisteiden. Lisäksi voit valmistaa juomia juuri omien mieltymystesi mukaan.